Telefoonnummer

06-28237225

E-mail

info@paulinedullaert.nl

Amsterdam ma, di, wo, vrij

De Pinpointe laser behandelingen worden alleen in Amsterdam uitgevoerd.
De PinPointe Laser behandeling is een veilige en pijnloze methode voor de behandeling van schimmelnagels zonder bijwerkingen voor de patiënt.

De PinPointe laser is de enige schimmelnagel laser die door de FDA is goedgekeurd op basis van klinische studies. Het is de nieuwste techniek op dit moment beschikbaar met de beste resultaten. Na de laserbehandeling groeit er weer een gezonde nagel uit. Afhankelijk van hoe erg uw nagels geïnfecteerd zijn heeft u 3 of 4 behandelingen nodig.

PinPointe Footlaser gaat veilig door de nagel en vernietigt de schimmels.

Het doel van iedere laserbehandeling is het vernietigen van het doelweefsel zonder daarbij omringende weefsels aan te tasten. PinPointe's golflengte, puls structuur en spot grootte, richt zich op en vernietigt de schimmel. De unieke laserpuls veroorzaakt geen pijn. Ook geschikt voor diabetici!

PinPointe Laser

PinPointe Laser

Hoelang duurt deze laserbehandeling?
U krijgt eerst een behandeling waarbij de schimmel zoveel mogelijk wordt verwijderd door middel van een freestechniek, Daarna wordt elke geïnfecteerde nagel me de laser behandeld.

Tussen 4 - 6 maanden is er een evaluatie afhankelijk van de groei van de nagel en wordt er gekeken of er nog een nabehandeling moet plaatsvinden, maar dit is vaak alleen nodig bij de ernstig geïnfecteerde nagels. In die tussentijd is het noodzakelijk om elke 4 tot 6 weken het dode materiaal weg te frezen en de nagels IEDERE dag te behandelen met een antimycoticum (lamisil) in verband met de schimmelsporen en ALLE schoenen iedere maand met een antimycoticum te behandelen. Ook wordt geadviseerd ALLE gedragen schoenen/sportschoenen op de Shoefresh te zetten. Bij deze behandeling worden de schimmels, bacteriën en nare geuren in de schoenen verwijderd.

Waar kunt u op rekenen voor, tijdens en na de laserbehandeling?
De weken/maanden na de behandeling zal uw nagel uit gaan groeien en zal dit tot een gezonde nagel uitkomen. Dit is afhankelijk van een aantal faktoren. Hoe ernstig is de schimmelinfectie? Hoe snel groeit de nagel uit? Hoe therapie-trouw bent u?

Deze behandeling is zoals bij alle antischimmelbehandelingen, een symptoombestrijding. Een schimmelinfectie kan altijd weer terugkomen als de omstandigheden voor de schimmels goed zijn, bv bij vermindering van de weerstand, vochtigheid en warmte in schoenen, of u snel vatbaar bent voor schimmelinfecties (genen). In 70 % van de gevallen zullen de nagels er beter uit komen te zien. Echter zult uzelf een aantal voorzorgsmaatregelen moeten treffen om deze schimmelinfectie te voorkomen.

Bij uw eerste afspraak krijgt u uitgebreid uitleg hoe de behandeling precies gaat verlopen en kijken wij hoe erg de nagels geïnfecteerd zijn. Er wordt eventueel een nagelbiopt (stukje nagel) afgenomen om de diagnose vast te stellen. Ook kunt u voor de behandeling vragen stellen, die wij professioneel zullen beantwoorden.

Tijdens de behandeling kan uw nagel eventueel even warm aanvoelen, dit hoeft niet….! Dit is een normaal verschijnsel omdat de laser van zeer hoge kwalitiet is en een teken is dat de behandeling volgens plan verloopt.

De weken/maanden na de behandeling zal uw nagel uit gaan groeien tot een gezonde nagel. Het duurt het doorgaans 7 tot 9 maanden om een volledige nieuwe nagel te krijgen. Na 8 tot 10 weken ziet men vaak al de eerste gezonde verschijnselen..

Ook krijgt u een antimycoticum crème mee om de eventuele sporen (microscopische restjes) te behandelen. De nazorg staat ook hoog in het vaandel en wij zullen u tips meegeven om uw nagels zo goed mogelijk te verzorgen.

Resultaat 1

Resultaat 1

Resultaat 2

Resultaat 2

Resultaat 3

Resultaat 3