Telefoonnummer

06-28237225

E-mail

info@paulinedullaert.nl

Amsterdam ma, di, wo, vrij
Pauline Dullaert Medisch Pedicure
Pauline Dullaert Medisch Pedicure
Afspraak maken

Over Pauline Dullaert - Medisch Pedicure

Welkom op mijn website en mag ik mij aan u voorstellen. Mijn naam is Pauline Dullaert en mijn achtergrond is doktersassistente, schoonheidsspecialiste en sportmasseuse.

Sinds 2007 ben ik werkzaam als medisch pedicure, gespecialiseerd in allerlei complexe voetproblematiek. Naast het behandelen van de pijnlijke locaties, kijk ik ook verder. Waar komen deze klachten vandaan? Zo nodig wordt u doorverwezen naar een arts of andere specialisten, zoals een podotherapeut, (manueel) fysiotherapeut, dermatoloog.

Dankzij mijn achtergrond en werkervaring in een privékliniek en ziekenhuis en met professionele nascholingen kan ik u een voetbehandeling met kwaliteit geven. Een goed behandelplan en vakkundig advies is daarbij een belangrijke factor. Het is elke keer weer een uitdaging voor mij om u binnen afzienbare tijd zonder pijnklachten de deur uit te zien lopen, zodat u weer lekker kunt wandelen, joggen of andere sporten kunt uitoefenen.

In 2007 heb ik de overstap gemaakt naar zelfstandig onderneemster en werk nu fulltime in mijn praktijk in Amsterdam.

De meeste cliënten worden naar mij doorverwezen met een medische indicatie door andere disciplines, zoals huisartsen, dermatologen en podotherapeuten. Hierdoor is er voor reguliere voetbehandelingen helaas geen ruimte meer in de agenda.

Voeten zijn een essentieel onderdeel van onze voortbeweging en het is daarom van groot belang dat de behandelingen met persoonlijke aandacht, kwaliteit en professionele zorg gegeven worden. Ik houd mijn vak up-to-date met bijscholingen en volg noviteiten in mijn vakgebied op de voet.

Graag maak ik persoonlijk kennis met u. Voor het maken van een afspraak verwijs ik naar de contactpagina op deze site.