Telefoonnummer

06-28237225

Email

info@paulinedullaert.nl

Amsterdam ma, di - Dordrecht wo, vr, za
Pauline Dullaert Medisch Pedicure
Pauline Dullaert Medisch Pedicure
Afspraak maken

Over Pauline Dullaert - Medisch Pedicure

Welkom op mijn website waar ik u graag wil informeren waarom ik mijn vak, medisch pedicure, zo leuk en interessant vind.

Mijn achtergrond is doktersassistente, schoonheidsspecialiste en sportmasseuse en sinds 2007 ben ik werkzaam als medisch pedicure. Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van problematische nagels en voeten.

Mijn ervaring heb ik opgedaan in ziekenhuizen, bij schoonheidsinstituten en privéklinieken waarna ik in 2007 de stap heb gemaakt naar zelfstandig onderneemster. Inmiddels heb ik een praktijk in zowel Dordrecht als in Amsterdam.

In het verleden wilde ik niets met voeten te maken hebben en vond ik ze zelfs vies, maar dat bleek een groot vooroordeel. Hoe ingewikkelder de pijn of de klachten aan nagel en/of voeten zijn, hoe interessanter. Het is een uitdaging voor mij om, in overleg met de cliënt, een behandelplan op te stellen, zodat direct (of binnen afzienbare tijd) de pijn en klachten verdwijnen en de cliënt zich weer zonder problemen kan voortbewegen, wandelen of sporten.

De meeste cliënten worden naar mij doorverwezen door huisartsen, specialisten, podotherapeuten en collega pedicures. Maar uiteraard kunt u ook zonder verwijzing bij mij terecht, alleen niet op locatie Amsterdam, daar heeft u wel een medische indicatie voor nodig.

Gezonde voeten zijn een essentieel onderdeel van onze voortbeweging en het is daarom van groot belang dat er kwaliteit, persoonlijkheid en professionele zorg aan uw voeten gegeven wordt. Ik houd mijn vak daarom up-to-date met bijscholingen en volg nieuwe ontwikkelingen in mijn vakgebied op de voet.

Graag maak ik persoonlijk kennis met u en voor het maken van een afspraak verwijs ik naar de contactpagina op deze site.