Telefoonnummer

06-28237225

E-mail

info@paulinedullaert.nl

Amsterdam ma, di, wo, vrij

De PinPointe Laser
De laserbehandeling is een veilige en pijnloze methode voor de behandeling van schimmelnagels zonder bijwerkingen voor de patiënt. De PinPointe laser is de enige schimmelnagel laser die door de FDA is goedgekeurd op basis van klinische studies. Het is de nieuwste techniek op dit moment beschikbaar met de beste resultaten. Na de laserbehandeling groeit er een gezonde nagel uit.

Afhankelijk van hoe erg uw nagels geïnfecteerd zijn heeft u 3 of 4 behandelingen nodig. De laser gaat veilig door de nagel en vernietigt de schimmels.

Het doel van iedere laserbehandeling is het vernietigen van het doelweefsel zonder daarbij omringende weefsels aan te tasten. PinPointe's golflengte, puls structuur en spot grootte, richt zich op en vernietigt de schimmel. De unieke laserpuls veroorzaakt geen pijn. Ook geschikt voor diabetici!

PinPointe Laser

PinPointe Laser

Hoe lang duurt deze laserbehandeling?
U krijgt eerst een behandeling waarbij de schimmel zoveel mogelijk wordt verwijderd door middel van een freestechniek. Daarna wordt elke geïnfecteerde nagel met de laser behandeld.

Tussen 4 - 6 maanden is er een evaluatie (afhankelijk van de groei van de nagel) en wordt er gekeken of er een nabehandeling moet plaatsvinden. Dit is meestal het geval bij ernstig geïnfecteerde nagels. In de tussentijd is het noodzakelijk om elke 4 tot 6 weken het dode materiaal te verwijderen en de nagels IEDERE dag te behandelen met een antimycoticum (b.v. Lamisil) in verband met de schimmelsporen. Ook wordt geadviseerd ALLE gedragen schoenen/sportschoenen op de Shoefresh te zetten. Bij deze behandeling worden de schimmels, bacteriën en nare geuren in de schoenen verwijderd.

Waar kunt u op rekenen tijdens en na de laserbehandeling?                                                                   

Bij uw eerste afspraak krijgt u uitgebreid uitleg hoe de behandeling precies gaat verlopen en kijken wij hoe erg de nagels geïnfecteerd zijn. Er wordt eventueel een nagelbiopt (stukje nagel) afgenomen. U kunt over de behandeling vragen stellen, die wij professioneel zullen beantwoorden.

Als u start met de behandeling moet er een gezonde nagel uit gaan groeien. Dit groeiproces begint bij de nagelwortel en is afhankelijk van een aantal faktoren. Hoe ernstig is de schimmelinfectie? Hoe snel groeit de nagel uit? Hoe therapie trouw bent u?

Deze antischimmelbehandeling is, zoals bij alle antischimmelbehandelingen, symptoombestrijding. Een schimmelinfectie kan altijd weer terugkomen als de omstandigheden voor de schimmels goed zijn, bv bij vermindering van uw weerstand, vochtigheid en warmte in schoenen, of u snel vatbaar bent voor schimmelinfecties (genen). In 80 % van de gevallen zullen de nagels er beter uit komen te zien. Echter zult uzelf een aantal voorzorgsmaatregelen moeten treffen om deze schimmelinfectie te voorkomen.

Tijdens de behandeling kan uw nagel eventueel even warm aanvoelen, dit hoeft niet! Dit is een normaal verschijnsel omdat de laser van zeer hoge kwaliteit is en een teken is dat de behandeling volgens plan verloopt.

De weken/maanden na de behandeling zal uw nagel uit gaan groeien tot een gezonde nagel. Dit duurt  doorgaans 7 tot 9 maanden om een volledige nieuwe nagel te krijgen. Na 4 tot 6 weken ziet men vaak al de eerste gezonde verschijnselen.....

Ook krijgt u een antimycoticum crème mee (Lamisil) om de sporen, microscopische restjes te behandelen. De nazorg staat ook hoog in het vaandel en wij zullen u tips meegeven om uw nagels zo goed mogelijk te verzorgen.

Resultaat 1

Resultaat 1

Resultaat 2

Resultaat 2

Resultaat 3

Resultaat 3